Models & Brand®

Als professioneel model reis ik de wereld rond en heb ik diverse projecten gehad met celebs. Het maakt mij trots om te zien dat wij nu in Nederland zo een mooi platform krijgen waarbij andere modellen ook de kans krijgen om dichter bij de merken te komen.

Malou

Model

In the beginning I didn't know what to expect, but I had a very great day at the shooting. In my daily life I regularly work as a model and that's why I can say that the team of Models & Brand is really friendly and professional.

Vincent

Model

Momenteel druk bezig om mijn portfolio uit te breiden. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheden krijg bij Models & Brand.

Esmee

Model

De shoot was erg nice. Ik kijk uit naar de volgende!


Roy

Model

Professioneel en georganiseerd, dat is hoe ik Models & Brand het beste kan omschrijven. Catering was goed verzorgd en kreeg begeleiding waar nodig, super trots dat ik mocht deelnemen.


Sharon

Model

Ik heb al 10 jaar ervaring als fotomodel maar mijn ervaring met Models & Brand was absoluut geweldig. Ik heb me echt vermaakt en de opdracht was ook erg spannend!

Tessa

Model

Het viel me echt op dat Models & Brand diversiteit hoog op het lijstje heeft staan. Op de shoot kwam ik modellen tegen met een achtergrond uit alle hoeken van de wereld ahaha, goed bezig!

Jerry

Model

Photo Shoot

Follow Us On Instagram