Aanmelden

Wij werven en promoten regelmatig online. Dit gebeurt via onze website en verschillende social media platforms. Het doel is altijd om nieuwe modellen te vinden voor interessante projecten en geweldige samenwerkingen.

TFP/TFC post

Profiel Screening

Na je aanmelding evalueren wij zorgvuldig jouw profiel en potentie. Wij zoeken naar de juiste balans tussen talent en wilskracht. We evalueren niet alleen je fysieke uitstraling, maar ook jouw niveau van professionele vaardigheden en reden van aanmelding.

Talent Pool

Ben je er doorheen? Dan kom jij terecht in onze pool. Hier verzamelen wij alle modellen die geschikt zijn voor een shoot of meer. Nu is het afwachten tot jij bericht ontvangt over mogelijke projecten. Let op je zit in de tussentijd bij ons nergens aan vast en hebt alle vrijheid om zelf te bepalen wat wel of niet interessant voor jou is. Wij brengen geen kosten in rekening.

Selectie Model

Het is zover, er staat een shoot/opdracht in de planning en jij bent de juiste match. Je zal een persoonlijke uitnodiging ontvangen en wij overleggen de nodige details. Ontdek hoe wij als opkomend platform de planning en uitvoering van opdrachten organiseren voor een succesvolle samenwerking.

NU AANMELDEN