Retouren

Herroepingsbeleid

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de Models & Brand geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@modelsandbrand.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Garantie

Als een artikel stuk geleverd is, dien je dit binnen 7 dagen te melden via info@modelsandbrand.nl. Als wij het artikel niet binnen 28 dagen na levering hebben ontvangen, vervalt de garantie bij een stuk geleverd artikel.

Identiteit ondernemer

Models & Brand B.V.
Keurenplein 41, Unit A0901
1069 CD Amsterdam
info@modelsandbrand.nl
KVK NUMMER 78686350
BTW NUMMER NL8614.94.404B01

Follow Us On Instagram