Models & Brand®

quete

Ik heb al 10 jaar ervaring als fotomodel maar mijn ervaring met Models & Brand was absoluut geweldig. Ik heb me echt vermaakt, de opdracht was ook erg spannend. En ja.. het resultaat spreekt denk ik voor zich!

Jerry

Model
quete

De shoot was erg nice. Ik kijk uit naar de volgende!

Angela

Model
quete

In the beginning I didn't know what to expect, but I had a very great day at the shooting. In my daily life I regularly work as a model and that's why I can say that the team of Models & Brand is really friendly and professional.

Elina

Model
quete

Als professionele model en danser reis ik de wereld rond en heb ik diverse projecten gehad met celebs tot aan de Khardesions. Het maakt mij trots om te zien dat wij nu in Nederland zo een mooi platform krijgen waarbij andere modellen ook de kans krijgen om dichterbij de merken te komen.

Aaron

Model
quete

Het viel me echt op dat Models & Brand diversiteit hoog op het lijstje heeft staan. Op de shoot kwam ik modellen tegen met een achtergrond uit alle hoeken van de wereld ahaha, goed bezig!

Zi

Model
quete

Professioneel en georganiseerd, dat is hoe ik Models & Brand het beste kan omschrijven. Catering was goed verzorgd en kreeg begeleiding waar nodig, super trots dat ik mocht deelnemen.

Calvin

Model
quete

Momenteel druk bezig om mijn portfolio uit te breiden. Ik ben erg blij dat ik de mogelijkheden krijg bij Models & Brand.

Tahwny

Model
left
right

Photo Shoot

Follow Us On Instagram

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram
instagram